Wat kunt u verwachten – Van der Grijp & Keunen Centrum voor Bekken en Bekkenbodem – Den Haag
Header afbeelding

Adresgegevens

Frankenslag 347
2582HP Den Haag

Tel: 070-3318206

Medewerkers

Catherine van der Grijp-Baneke:
06-51649566

Christianne Keunen:
06-52685505

Marloes Reijman:
06-11871236

Wat kunt u verwachten

De eerste behandeling

Tijdens de eerste behandeling wordt uitgebreid de tijd genomen om u uitleg te geven over bekkenfysiotherapie, uw bekken/bekkenbodem en de samenhang met uw klachten. Tevens wordt er een onderzoek gedaan en een behandelplan opgesteld. Gezien de omvang van de afspraak en de administratieve tijd is het tarief voor de intake hoger dan voor een losse behandeling. Vanuit de verzekering komen ze hieraan tegemoet door de mogelijk te bieden om een eerste keer een dubbele afspraak in te dienen. Dit betekend dat de eerste afspraak u 2 behandelingen kost. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit bij uw bekkenfysiotherapeut kenbaar maken.

Communicatie

Naast Nederlands, wordt binnen de praktijk ook Engels, Frans en Duits gesproken. Wilt u indien u een andere taal dan Nederlands wil spreken dit aangeven bij het maken van de eerste afspraak, dan kunnen we hier rekening mee houden en u bij de juiste therapeut inplannen.

Kwaliteit

We zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF. Tevens zijn we opgenomen in het BIG register. Daarnaast is de praktijk lid van Fysiogroep Haaglanden.

Privacy

Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen beschikt de praktijk over afgesloten behandelruimten.

Alle medische en administratieve gegevens van patiƫnten worden zorgvuldig bij gehouden om de behandelingen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. De Wet Bescherming Persoonsgegevens is hierop van toepassing. Voor meer informatie kijkt u op: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/patientenrecht-en-clientenrecht/inhoud/rechten-in-de-zorg.